www.termal360.com
14.05.2020 Saat = 00:00 Tarihine Kadar Teklif Gelmez İse Satıştan Kaldırılacaktır.
Site için açık artırma başlangıç : 10.000 TL
Minimum artırma : 1.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 1.000 TL-1.500 TL
Sitenin açılış tarihi: 1 yıllık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Devremülk Satılık Kiralık İlan Sitesi
Günlük hit sayısı: 250-700
Ziyaretçi kaynağı: % 30 Organik Google - % 50 Sosyal Medya Hesabları % 20 Direck
Site tüm içeriği birlikte mi satılık : Evet
Hosting dahil midir: Dahin değil ama bir süre idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb. : Yok
HEMEN AL FİYATI : 50.000 TL
YERİNE
İNDİRİM
15.000 TL
LİSANSLI SCRİPT KULLANILMIŞTIR
https://www.sitemio.com.tr/aura-emlak-scripti-v2.html
Türkiye' de yaklaşık 300 kadar devremülk oteli var ve bunların en azı 2.000 en fazla 70.000 devremülk üyesi olan tesisler var. Bu devremülk üyelerinin bir çoğu kiralamak ve satmak istemekte. Toplam devremülk sahibi ülkemizde kabaca 1.500.000 diyebiliriz. Web sitemi kurdum ve 6 ayda REKLAMSIZ 100 kadar x (ilan başı 99.90 TL) =(10.000TL) ilan aldım.Ödeme sistemi var içinde c.c ve havale olarakta alabiliyorum.
Kaplıca ve otellerin Covid19 la ara verilmesinde dolayı yeni gelen ilanları mayıs sonuna kadar almayı durdurdum.. Yaz aylarında başlayacak olan turizm aktiviteleri ile insanlar yeniden otellere gidecek ve bir çok devremülk sahibide yerini ya kiraya vermek yada satmak için bizden faydalanacak.Canlı destek sistemimizle güvenle işlerin devamını sağlayabilirsiniz.
Bu yeni bir iş fırsatı..Her şey hazır...Sadece panele geçip işinizin başında duracaksınız.Sosyal medya hesaplarıda verilecek..

İLK TEKLİF İLE BAŞLAYAN AÇIK ARTIRMA- SON TEKLİFTEN +24 SAAT SONRA TAMAMLANIR.
SİTE DEVRİ DİLEYENLER İLE YÜZYÜZE YAPILABİLİR

Not:Fiyat ile ilgili yorum yapmayın arkadaşlar..Sektör hakkında bir araştırma yaparak ulaşılmak istenen rakamın hiçte fazla olmadığı göreceksiniz