Merhaba Arkadaşlar,

2016 yılında hizmete açtığım bir forum sitem var. Google Adsense reklamları da yayınlanmaktadır. Bazı talihsiz olaylar yüzünden 2018 yılından bu yana forum sitemle ilgilenemedim. Kullandığım script Xenforo (lisans sahibiyim) ve güncellemelerini de 1,5 hafta önce yaptım. Köklü bir değişim yaptım ve altyapıyı güncelledim, tema değiştim ve hosting firmasını değişmek zorunda kaldım. Yeni aldığım hosting hesabının yanında Özel IP'de aldım ki seo konusunda sıkıntı yaşamayayım diye. Fakat bu köklü değişimden sonra sitede inanılmaz derecede sıralama kaybı yaşadığımı söylemeliyim. Forumda yer alan konular tamamen tarafımızca yazılmış olup, üyeler tarafından gönderilen konularda tarafımızca incelenip yayınlanmıştır.

Yalnız uzun süre hiç bir şekilde ilgilenemediğimiz için spam yorumlar ve üyelikler baş almış gitmişti. Bizde veritabanı üzerinden hepsini temizlemeye çalıştık gerekli temizlikten sonra yeni içerikler girmeye başladık. Fakat yukarıda da söylediğim üzere inanılmaz derecede sıralama kaybı yaşanıyor. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşların gerçekten yorumlarına ihtiyacım var. Rica etsem tarafıma yardımcı olur musunuz?

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.