Referans linki ile üye yapınca kaç para veriyorlar hocam?
Konuda belirttiğim gibi üye olana da üye edene de 10exen yani 25tl veriyorlar.
bilgilerimizi 25 tlye satmak ne kadar doğru, paribuya kayıt oldum fakat baska firmalara korkuyorum bu saatten sonra

)
Hocam e-devlette adres onayı yaparken firmanın ismini belirtiyorsunuz. Telefonla görüştüğümde bunu ticaret bakanlığından onay alarak yaptıklarını ve itü teknokent'te bir girişim olduklarını ilettiler
Her ay böyle bir firma kurulup bu etkinliğin yapılması farz oldu sanırsam.
Zaten airdropların mantığı kullanıcı çekmek, adamlar şuanda kişi başı 25-50tl ödüyor olabilirler ama ben günlük trade'de binance'e en az 15-20 dolar komisyon bırakıyorum. Olur da aklımı çelip kendi marketlerine alırlarsa 100 kişiye verdikleri parayı ben den bir ayda çıkartıyorlar zaten. Amaçları da bu, o yüzden ************** olarak algılanmasını istemem.
Ayrıca yakın zamanda kayıt olarak 10dolar gibi hediyeler aldığım borsalar da var fakat yabancı oldukları için paylaşmayı uygun görmedim, yerli olanı paylaştım.
Arkadaşlar airdrop lar hakkında bir bilginiz yoksa lütfen milletin konularını baltalamayın. Yok 25 tl ye bilgi satmak vs.
Türk coin sitelerinin hepsi lisanslıdır ve devlet onayından geçmeden böyle bir site açmaları imkansızdır. Kaldı ki ben 2 3 senedir yabancı airdrop sitelerinin hepsine tc attım hiçbirinde de sıkıntı yaşamadım. Paraların hepsini takır takır aldım. Burada amaç tamamiyle multi üyeliği önlemek. Adamlar kendi coininin tanıtımı yapıyor ve bitexen zaten yaklaşık 1.5 2 senelik bir site.
Teşekkürler hocam.