Not: Kripto para piyasalarını bilen kişilerin üye olmasını öneririm, diğer arkadaşlar güven sorunu yaşayabilirler.

Arkadaşlar bugün gördüğüm bir kripto para firması olan Bitexen'e üye olup kimlik onay yaptıktan sonra hesabınıza yaklaşık 50tl değerinde exen coin yükleniyor. Bunu direkt satıp çekebiliyorsunuz, ya da bitcoin vs.'e çevirip de transfer edebilirsiniz.

Aynı zamanda siz de arkadaşlarınızı davet ederek hem onlara 50tl kazandırabilirsiniz hem de siz her üyelikten 50tl kazanabilirsiniz. Coin 4.8-5tl arasinda olduğu için 50tl olarak belirtiyorum. Siz bu konuyu okurken 50tl de olabilir 60tl de.

Firmayı araştırdım, telefonla da görüştüm. İTÜ'den çıkma mühendislerin teknokent'te kurdukları bir girişim. Üyeliğinizi onaylamak için e-devlet'ten adres onayı pdf'ini atmanız gerekiyor. Ben üye olduktan 1 saat sonra onaylandı ve coinim yüklendi. Sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz.

ÜYELİK LİNKİ

Not: Üye olduktan sonra bir başka arkadaşınızı üye edip toplam 100tl kazanıp direkt banka hesabınıza çekebilirsiniz (3tl işlem ücreti kesiliyor).