Selamun Aleykum arkadaşlar uzun bir zamandır kendi arı yetiştirme fikrimi hayata geçirdim ve 10 kovanlık serüven ile bu işe başladım.

Şimdi sizlere TAZE POLEN'in bazı faydalarını sunuyorum ve siparişlerinizi bekliyorum. %100 Organik POLEN

* Bala, yoğurda, suya, süte, meyve suyuna karıştırabilirsiniz veya bu haliyle kuru olarak sabah ve akşam aç karna tüketebilirsiniz.
* Bir yaşından beş yaşına kadar olan çocuklar sabah akşam yarım çay kaşığı,
* Beş yaşından on yaşına kadar olan çocuklar bir çay kaşığı,
* On yaşından büyük çocuklar yarım tatlı kaşığı ve yetişkinler bir tatlı kaşığı tüketebilirler.
* Poleni serin bir ortamda ya da buzdolabında saklayınız.
* Polenin tadı bitki kaynağına bağlı olarak değişmekte olup genelde tatlı lezzettedir.
* Arı poleni içerisinde bulunan 22 çeşit amino asit, vitamin ve mineraller, karbonhidratlar, proteinler ve B vitamini sayesinde doğal enerji kaynağıdır, dayanıklılığınızı artırarak gün boyunca sizi dinç tutar.
* Arı poleni genellik ile iltihapları tedavi etmede kullanılır.

Polen faydaları saymakla bitmeyen en değerli besin maddelerinin başında yer alır. İnsan sağlığını korumasının yanında, daha uzun ömürlü olmamızın tetikleyicidir. İşte polenin insan için faydaları.
- Antioksidan etkisi sayesinde, vücudun dinç kalmasını ve genç olmasını sağlayıcıdır.
- Kalp krizinin önlenmesine yardım eder. İnme gibi tehlikeli rahatsızlıkları engelleyici yapıdadır. Kanın pıhtı hale gelmesinde çok önemli görev görür.
- Sindirim sisteminin çok daha sağlıklı olmasına yardım eder. Sindirimin sürekli olarak düzenli çalışmasında yardımcıdır.
- Enerji verici etkiye sahiptir. Bu nedenle özellikle sporcular tarafından sıklıkla tercih edilir. Sosyal yaşam içerisinde dinç kalmak için polen tercih edilebilir.
- Bağışıklık sisteminin güçlü olmasını ve mikroplara karşı güçlü yapıya gelmesinde yardımcı görev görür. Kişinin daha az hastalanmasına katkı sağlar.
- İshal sorunu için uzmanlar tarafından sıklıkla önerilir.
- İştah açıcı özelliğe sahiptir. İştahı kapalı olan kişilerin polen kullanması tavsiye edilir.
- Prostat gibi sosyal yaşamı derinden etkileyen rahatsızlığın ortadan kalkmasında yardımcı görev görür.
Bunların yanında polenin çok sayıda faydası bulunur. Bu faydaların neler olduğunu, uzmanlardan sorularak öğrenilebilir.

Polen Nasıl Kullanılır?
Polen tüketimi, özellikle meraklıları için önemli bir soru işaretidir. Polen tek başına tüketildiği gibi pek çok besinle birlikte kullanılabilir.
- Yoğurtla beraber tüketilebilir. Bir kase yoğurdun içerisine çay kaşığı kadar polen eklenir ve karıştırılır. Bu şekilde tüketilmesi, midede oluşabilecek rahatsızlıkları önler.
- Sütle birlikte tüketilebilir. 1 bardak sütün içerisinde 1 çay kaçığı polen ekleyip, iyice karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz.

Polen Neye İyi Gelir?
Polenin faydalarını yukarıda belirttik. Polen neye çok iyi gelir diyorsanız, isterseniz hemen ona da bakalım.

Bağışıklık Güçlendirir
İnsan sağlığının korunması için en önemli görevi bağışıklık sistemi görür. Burada yaşanacak aksaklıklar, vücudun ciddi tehditlerle karşılaşmasına neden olur. Polen, hayati görev gören bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardım eder.

Enerji Vericidir
Polen isim olarak bilinen fakat tüketimi az yapılan besin maddesidir. İnsanların nasıl tüketeceklerini bilmemesi de bunun ana nedenlerinden birisidir. Polen, sağlığa faydalı olmanın yanında, güçlü ve doğal bir enerji vericidir.

İştahın Tekrar Açılmasına İyi Gelir
İştah kapanma sorunları yaşayanlar için polen vazgeçilmez bir maddedir. Sporcuların sıklıkla kullandığı besin, iştahın açılmasını ve kişinin sağlıklı şekilde protein almasına yardımcı olur. İçeriğinde bolca, vitamin ve protein kaynağı bulunur.

Fiyatlarımız ;

250 GR POLEN : 400₺
500 GR POLEN : 600
1 KG POLEN : 850₺

Fiyatlarımız kısa süreliğine bu şekildedir.

BAL FİYATLARIMIZ ;

Hakiki Çam Kestane Karışık Balımız Bu sezonun balı : 600₺
Kestane Karışık Kahvaltılık BAL : 600₺

2000₺ Üstü KARGO ÜCRETSİZDİR.

TELEFON İLE SİPARİŞ İÇİN İLETİŞİM 0536 498 9676 NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

ARILIĞIMIZDAN BİRKAÇ KARE ;

MÜŞTERİ YORUMLARIMIZ
Feyyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayrlı satışlar hocam. görüntü harika... ALLAH kolaylık versin..
samba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 KG POLEN : 120 TL R10'na Özel 100TL

Arkadaş dan 1 kilo polen sipariş edilmiş Olup ödemesi yapılmışdır kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Hayırlı işler kolay gelsin.
samba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polen az önce elime ulaşdı. Polen kargolanması cok iyi bir şekilde yapılmışdı. Teşekkürler.
EnteresanAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş elime ulaştı bal gayet iyi teşekkürler
LaynThemes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sipariş verdim teşekkür ederim ilgili biri
Kargom Elime ulaştı çok güzel çok beğendim tavsiye ederim
caglargokmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım konuda bilgili, tanıştık muhabbet ettik polen,kestane balı, çiçek balı karma bir paket sipariş ettim geldiğinde tekrar yorum atacağım inşallah.
caglargokmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siparişim geldi. Arkadaşımın anlattığı kadar var millet müthiş doğal ve gerçek bal. Şeker olmadığı belli felan deyip ürünü o topa bile sokmaya gerek yok alın yiyin şifa niyetine. polen,kestane balı, çiçek balı aldım doğal ve arkadaşımızın kendi imalatı Rabbim kolaylık versin
ben satın aldım çok memnunum gerçekten çok güzel tadı ve ilgili biri
omergrg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kestane balım ve polenim mükemmel paketleme ile geldi. çok teşekkür ederim. bittikçe alıcaz artık..
Sizofren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 KG polen için banka bilgilerinizi mesaj atar mısınız rica etsem ?
WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1 kg polen alayım. Memlekette kestane bittiyse bal da alabilirim daha sonra.
PM ile banka bilgilerinizi iletin lütfen.
Hayırlı işler.
CoLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. kez sipariş verdim. Baldan pek anlamam ama ilk ürünü tanıdığım biri denedi ve çok beğendiğini söyledi.
Ous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kestane bali siparis verildi. Hizli ve ilgili. Arkadaşa Ilgisinden dolayi teşekkür ederiz.
Ous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kestane balim geldi. Ben baldan pek anlamam ama mide rahatsızlığıma iyi geldi. Gunde bir kasik tüketiyorum. Teşekkür ederim.
Joshep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten kaliteli ürünler satıyorsunuz. Özellikle kestane balından çok memnun kaldık, diğer ürünlerinizi de deneyeceğiz. Teşekkür ederiz.
ReklamHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş verildi ilgi ve alakası için arkadaşa teşekkür ederim. Bal ve polen geldiğinde değerlendirip yorumlarımı paylaşacağım
HEGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tadı çok güzel orijinal bal olduğu süzme stilinden bile anlaşılıyor. Klasik boğazı yakma olayları tüm testlerimi geçti tadı da çok güzeldi. İkinci alışverişimde bal + polen alacağım teşekkürler
Tumerr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün polen siparişim kargoya verildi muhtemelen pazartesi elimde olacak @KaoS; hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum..
Tumerr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polen siparişim geldi @KaoS;hocam çok teşekkür ederim. Bal ve polen almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum..
ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÇAM KESTANE KARIŞIK BAL 1 kg alınmıştır teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı
WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1kg polen siparisi verildi.ilgili arkadas.Memnun kalirsak uzun sureli calisiriz insallah.
oksijenterapi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alışverişim devam ediyoruz, iyi ürün ve zamanında kargoluyor