Merhaba arkadaşlar,
Telegram işinde çok püf noktası mevcut. Bakıyorum şimdi reklam alan veya kanalını iyi kasmış arkadaşların kanallarının çoğu özel kanal. Hatta bugün bir arkadaşın konusunda gördüm; özel haber kanaları 5 dakikada 10K kasılıp verilir tarzında bişey yazmış. Şimdi bu özel kanalın avantajı ne oluyor? Nasıl oluyor da bu kadar hızlı kasılıyor? Yani o kadar emek veriyoruz para harcıyoruz ama bu arkadaşlar legal veya illegal bişeyler bulmuşlar. Kimse kimseyi zorla kanala sokamaz, soksa bile çıkılır. 1K kanal kasımı xTL falan gibi de ilanlar var. Yani bu kadar mı basit? Bu kadar mı ucuz? 50K kanal kastırma 7500 TL ediyor piyasa fiyatında. 50K organik kanaldan reklam alsan zaten 24 saatte günde en az 400 TL para alırsın. 20 Günde parası çıkıyor. Neden bu arkadaşlar sınırsız kanal basıp reklam almak yerine K basılır ilanları veriyorlar? Kafamda deli sorular..
Bu sosyal medya sektörü nasıl bir şeymiş böyle arkadaş anlamadım ki? 500K twitter instagramdan reklam alıosun dönüş fıs. Telegram desen yukarıdaki şekilde..