Arkadaşlar sorun ne hesaplarda sorun ne kartlarda sorun şuan fb nin kendini düzeltemsinden kaynaklanıyor daha 2 haftaya öncesine kadar sıfır hesaplardan reklam çıkıyordunuz şimdi eski tarihli hesaplardan reklam cıkamıyorsunuz bu fblerden kaynaklanmıyor kaynagın merkezi fb nin kendisi bende bir tiyo vereyim patlamıyan kart garanti bank sanal kartı deniyebilirsiniz kendim çıktıgım için söyledim bu gün yani

redkral34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sorun ne hesaplarda sorun ne kartlarda sorun şuan fb nin kendini düzeltemsinden kaynaklanıyor daha 2 haftaya öncesine kadar sıfır hesaplardan reklam çıkıyordunuz şimdi eski tarihli hesaplardan reklam cıkamıyorsunuz bu fblerden kaynaklanmıyor kaynagın merkezi fb nin kendisi bende bir tiyo vereyim patlamıyan kart garanti bank sanal kartı deniyebilirsiniz kendim çıktıgım için söyledim bu gün yani
Not metodunuz bilmediğim için yani reklamı nasıl çıktıgınız bilmediğim için bir şey diyemem ama benim knedi geliştirdiğim reklam yönetimden garanti sanal kartında sorun yok 3 reklamda ikisi aktif o şekilde diyim size kolay gelsin herkese...

Bazen bizde takılıp kalıyoruz kimse söylemiyor o durumu bildiğim için sizler yardımım olursa ne mutlu bana arkdaşlar