Profesor112 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uygun fiyatlı boya yapan bir usta biliyorum ivedik osbde bulunuyor. İstersen telefon numarasını atayım. İşçiliği normal boyada akıntı vs yaptırmıyor temiz yapıyor ben her tampon boyoma işini ona yaptırırm.
Adı nedir? Bir çok insanı tanır bilirim. Kendisi ile muhabbetin sağlam ise numarasına Whatsapp'dan resimleri gönderirim kontrol eder fiyatı ve iş teslim süresini belirtir.

Zaten şöyle bir şey söyleyeyim ben sana, Araç boyanırken ustanın işçiliği boya yaparken değil, hazırlama yaparken belli olur. Gölge, bukelemun gibi bir boya yapar ise sil baştan işi bir daha yapmak zorunda kalır.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bahsettiğin iş emin ol 3 günlük iş değil.
macun yeteri kadar kurumazsa astarı iyi olmazsa 1 sene içinde kabarıp kötü duruma gelir.
temelinde çürükte olabilir oda işe başlayınca çıkabilir
Araç orjinal 106 bir araçtır. Değişen ve boya yoktur. Aracın ikinci sahibiyim. Araç sahibi almancı, tamamen garaj arabasıdır. Bu aracı almak için 15 gün kadar inceledim ve almak için kırk takla attım. Orjinal has 78.300 KM'de araçtır. Fabrikasyon direk, bütün evrakları full + full bir şekilde bulunmaktadır. Geçmişine yönelik en ufak bir prüz bulunmamaktadır. Nacizane düşünceniz için teşekkür ederim.