gencduyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üye giriş sisteminde kullanıcı adı ve şifre doğru olmasına rağmen sessionlar siliniyor. Daha önce sorun yoktu son 1 aydır bu sorun oluşmaktadır. Gizli sekmede açılınca sistem çalışıyor.

*Beni hatırla kısmı için Cookie kulalnıldı.
*Doğrulama işlemi Session ile yapılmakta

Çerezleri yazılım ile kaldırdığımda sorun devam ediyor. ( acaba cookie beni hatırla kodundan dolayımı diye test ettim)

Fakat örneğin Crome üzerinden siteye ait bütün çerezleri kaldır dediğimde sistem normal çalışmasına dönüyor.

Hiç bu websitesine girmemiş bir bilgisayar üzerinden giriş yapıldığında da kullanıcı adı doğru olsa dahi yine giriş yapılmıyor.... Fakat bu bilgisayarda da gizli sekmeden giriş yapılıyor.

Derdimi anlatabildim inşallah. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.

GİRİŞ sayfası kodu:

<?phpsession_start();session_destroy();@ob_start();@session_start();include("vt.php");include("fonksiyonlar.php");if($_POST['giris']){**** $sifre = mysql_real_escape_string($_POST['sifre']);**** $kullanici = mysql_real_escape_string($_POST['kullanici']);**** **** if($_POST['hatirla']=='1'){setcookie("sifre","$sifre",time() + 86400);setcookie("kullanici","$kullanici",time() + 86400);}**** **** $giriskontrol = mysql_query("select * from yonetici where yonetici_kullanici ='$kullanici' and yonetici_sifre ='$sifre'"); **** $durum = mysql_fetch_array($giriskontrol);**** if($durum)**** {******** date_default_timezone_set('Europe/Istanbul');******** $son_giris = date("d.m.Y H:i:s");******** $yonetici_id_sabit = $durum['yonetici_id'];******** ******** $yonetici_guncelle=mysql_query("UPDATE yonetici SET yonetici_son_giris='$son_giris' WHERE yonetici_id ='$yonetici_id_sabit'")****;******** ******** $_SESSION['yonetici_ad_soyad'] = $durum['yonetici_ad_soyad'];******** $_SESSION['yonetici_kullanici'] = $durum['yonetici_kullanici'];******** $_SESSION['ustid'] = $durum['ustid'];******** $_SESSION['statu'] = $durum['statu'];******** $_SESSION['unvan'] = $durum['unvan'];******** $_SESSION['yonetici_sifre'] = $durum['yonetici_sifre'];******** $_SESSION['yonetici_id'] = $yonetici_id_sabit ;************ ********$bilgi = ' <div class="alert alert-success fade in"> **** <h4><i class="icon fa fa-check"></i> BAŞARILI!</h4> <span> Giriş Başarılı, Yönlendiriliyorsunuz. </span> </div>******** ' ;******** ******** echo 'Yönlendir -Sisteme giriş linki';******** **** }**** else**** {******** $bilgi = '****<div class="alert alert-danger display-hide">****<button class="close" data-close="alert">x</button>******** <h4><i class="icon fa fa-ban"></i> HATA!</h4> <span> Kullanıcı Adı veya Şifreniz Yanlış.</span> </div>********' ;************ }}?>
Giriş yapılıyor burda sessionlar oluşuyor. Fakat iç sayfaya girince hayli olarak oturumu doğrulatıyorum. "oturumumbilgileri" fonksiyonuyla doğrulamaya çalışırken doğrulayamıyor. ve tekrar giriş sayfsına atıyor.

function oturumumbilgileri(){
$kullanici = $_SESSION['yonetici_kullanici'];
$sifre = $_SESSION['yonetici_sifre'];
$oturumkontrol = mysql_query("select * from yonetici where yonetici_kullanici ='$kullanici' and yonetici_sifre ='$sifre'");
$durum = mysql_fetch_array($oturumkontrol);
if($durum){ }else{ echo 'Bilgilere ait session yoksa yeniden girişe yönlendirme kodu'; die(); }
}
Merhaba, Chromium güncellemesini takip etmenizi tavsiye ederim. Detaylar google tarafından verildi. https://www.chromium.org/updates/same-site