Teknik sorun şu....
Millenicom dediğiniz gibi sabah aradım öğlen geldi kurdu etti gitti... aradan 1 sene geçti taahhütüm dolmasına 20 gün kala aradılar yenilemek istiyormusunuz diye? bende yok istemiyorum teşekkürler dedim.. Telefondaki temsilcinin bana cümlesi direk şu "bak şafak iyi düşün yenilemezsen bir daha abone falan olamazsın bir sorun çıkar. akıllı ol yenile" bu benim gibi bir deliye denecek en son laflardan biri... ben bu arkadaşı adını soyadını Millenicom'a o gün bildirdim.. dedim çalışanın edepsizliği.... Tarih 6 ocak 2020 idi.... 20 ocak 2020 ye kadar 9 kere iptal işlemine başvurdum... sonuç şubatta fatura çıktı iptal işleminiz yok dediler.
şubat 2020 de 10.kez iptal işlemi yapabilmek için mecbur faturayı ödedim.... ve iptal işlemim alındır.
mart 2020 bir fatura daha ve gene iptal işleminiz yok efendim... gene fatura ödedim 11.kez iptal işleminde bulundum..
nisan 2020 de bir fatura daha gene aynı işlem 12. kez...
mayıs 2020'de bir fatura daha ama bu sefer faturam 220 TL yahu ben normalde 60 TL abonesiydim zaten .... ve 12 kere iptal dilekçesi verdim.. kavga mavga ettik... sonuç 220 TL'yi de ödedim... 13.kez dilekçe VERMEDİM!
SEOcuyum birader ben dedim site açtım MİLLENİCOM SORUNLARI kelimesinde ilk sıraya yerleştim MİLLENİCOM DOLANDIRICILIĞI diye... verdiğim tüm dilekçeler, yaptığım bütün görüşmelerin ses kayıtlarını yayınladım.. üstüne ne kadar sikayet sitesi varsa konu açtım, facebookta twitter da millenicomu etiketleyip koydum google a reklam bile cıktım.... hepsi zaten1 hafta sürdü.
Aaa millenicomdan bir SMS iptal işleminiz olmuştur...
anlayacağınız hocam MİLLENİCOM A GİRİŞ VAR ÇIKIŞ ÖYLE SEN İSTEDİĞİN ZAMAN DEĞİL.... MİLLENİCOM NE ZAMAN İSTERSE....
Abonelik ile bizde şöyle sorun oldu. Telefonda tahattüt ettikleri fiyattan farklı bir fatura geldi. Aradık düzeltmediler. Tüketici hakem heyetine gittik 1 fatura sonra fes etme hakkımızın olduğu karar çıktı. Milleniyi aradık düzeltin ya da biz dava açacağız elimizde tüketici hakem heyeti kararı da var ses kayıtları da var sizi gibi biz de tutuyorum dedik. 1 gün sonra kontrol ettiğimizde ödemediğimiz faturanın tutarı düzenlenmişti. Kısacası ses kaydını tutun ve tüketici hakem heyetine başvurun çok güzel halloluyor.tabii birazda sizin ordaki heyetin iş yapmasına da bağlı