İyi günler forumu 1 aydır aktif şekilde kullanıyorum size 1 haftadır denediğim bir yöntemi anlatmak istiyorum.

Çekiliş ile çok deneme yaptım farklı farklı forumdaki kişilerle çalıştım fakat çekilişlerden gelen takipçiler aktif olmadığı için sadece hesabım takipçisi artmış oldu ve bu durum beni çok yordu ve çekilişi farklı bir şekilde kullanarak takipçi kasmaya başladım evet şimdi gelelim konuya ;

- İlk denemem instagram üzerinden kitap çekilişi yapan kişilerle ortak kitap çekilişi yapmak oldu ve sayfamı çok azda olsa aktifleştirdi.
- İkinci denemem ise el işi kolye yapıp evden satan kişileri bulup çekiliş yapmayı denedim çok az olsa da aktiflik artmaya başladı.
- Üçüncü denemem ise amigurumi işi yapan ev hanımlarına ulaşıp bunlarla çekiliş yapmaya karar verdim ve gerçekten bu yöntem sayfama etki yapmaya başladı .

Çekilişi nasıl yapıyoruz onu anlatmak istiyorum ve biraz maliyet yüksek oluyor fakat sayfanızı beğenen takip eden , hikaye görüntüleyen kişilere ulaşmış oluyorsunuz.
- Çekilişi yapacak olan kişiye açıklama kısmını kendim hazırlıyıp veriyorum ve sayfama uygun hastagler ile paylaşmasını sağlıyorum
- Çekilişi yapacak kişinin gönderisine SMM paneller üzerinden paketler alıyorum bunlar ;
*Gönderi kaydet
*İnstagram Media Ziyaretçi -Anasayfa +Keşfet+Etiketler+Diğer
*Hızlı beğeni servisi

Farklı farklı metotlar şuan denemekteyim konunun yardımı olduysa beğenirseniz sevinirim iyi forumlar. 🙏👍