Hemen hemen herkesin farklı hayat tecrübeleri var. Önemli olan bu tecrübelerden bir şeyler kapmak. Çok uzun uzun yazıp sıkıcı bir mesaj bırakmak istemiyorum.
Sene 2008 bilgisayar ile ilk tanıştığım gün. Abimin arkadaşının getirdiği hackerlık

) cd leriyle başladık işe. Neymiş bu hack derken birçok platformda bulundum. Birçok icraat yaptık. Hayattaki tek amacım o dönemler o siteyi hacklemek oraya racon kesmek. O sırada bir kıza aşığım 8. sınıfa gidiyorum. Hack hück işleri yüzünden o kızı kaybettim belki de. Yaş ilerledi 16 yaşına kadar hack işleriyle uğraştım. O dönem kıza ilgi göstermedim. Gel dedi gitmedim. Aklım hep hackte çünkü. O kıza hala aşığım ve şu an olmamasının en büyük sebebi o dönem kızla en yakın olduğum dönemlerde çocukça şeylerle uğraşmaktı.
O dönemler SEO falan nedir bilmeyiz tabii. Ah bir bilsek birileri yol gösterse şu an kralız

Sonra dedim ki başımız yanacak bu işlerden. Bölüm seçerken grafik tasarım seçtim. Tamamen bıraktım mesleğime odaklanmaya başladım. Yaş 17 babamdan fazla kazanıyorum Allah var güzel gitti. Yaş 18 kardeşimi kaybettim. Ondan sonraki 4 yıl zaten harabeyle geçti.
Çok erken yaşlarda pek çok tecrübe edindim. Yazmaya kalksam sayfalar çıkar harbiden. Çok güzel arkadaşlıklar da elde ettim çok güzel kazıklarda yedim. Önemli olan şu an hepsinin bilincinde olabilmem.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Veriyor da zaten ama farkında olmak önemli.