Merhabalar,
Sorunumu size şöyle özetleyeyim ilk defa böyle bir saçmalıkla karşılaşıyorum

Şimdi sitemizde üye ol, giriş yap vs. var.
Bir kullanıcının bilgileri örneğin aşağıdaki gibi olsun:
k.adi: admin
şifre: 123456789 Tüm bu kullanıcı bilgileri veritabanında tutuluyor.
Daha sonra biz veritabanını sıfırlıyoruz ve bu kullanıcının giriş bilgileri artık aşağıdaki gibi oluyor:
k.adi: admin
şifre: admin
Şimdi sorun ise kullanıcı
bazen eski şifreyle sisteme giriş yapabiliyor. Tarayıcının önbelleğini sildiğimizde ise artık yeni şifreyle giriş yapıyor.
Ancak sitede bir iki saat takıldıktan sonra sistem tekrardan eski şifreyi
123456789 kabul etmeye başlıyor. Tarayıcı önbelleği gene temizlendiğinde gene yeni şifreyle giriş yapabiliyor.
Bu saçmalık nasıl mümkün olabilir?

Veritabanındaki bir girdi nasıl önbelleklenebilir.
Ben sorunun VDS'ye kurulu CyberPanel (LiteSpeedCache tabanlı bir panel ve web sunucusu) kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Eğer sizde benle ortak düşüncede iseniz VDS için gerçekten iyi ve ücretsiz web paneli önerilerinize açığım.
Web Panelden kastım Cpanel, plesk, webmin vs.
Merhaba Megend,
Litespeed cache kaynaklı bir önbellekleme veya session_ yapılarının önbelleklenmesi ile ilgili bir durum yaşıyor olabilirsiniz (redis, memcache). Litespeed cache de depolanan verileri her zaman işlemleriniz sonrası temizlemenizi öneririz. Ek olarak session_ yapıları sonlandırılmıyor ve depolanıyor ise depolandığı yeri temizleyebilirsiniz.
Cyberpanel ücretsizler arasında openlitespeed li olması nedeniyle maalesef şu an için alternatifsizdir. İleride openlitespeed destekli ücretsiz paneller çıkabilir tabi.
Openlitespeed kullanmak istemiyor iseniz Plesk ile normal apache + nginx kullanabilirsiniz. Ancak ne kadar verim sağlar tartışılır.
İyi çalışmalar.