Su vatandasliga gecin muhabbetini birakin artik, gercekten bayiyor. Kalkip bana Avrupa'da %50'den fazla vergi veriliyor edebiyati yapmayin. Adamlarin imkanlari ile Turkiyenin imkanlari bir mi?
Vergi veriyorum yol yapiliyor gecmek icin yine para oduyorum. Vergi veriyorum hastahane yapiliyor, yetmiyor uzerine SGK primi oduyorum, eczahaneye gidince muayene ucreti cikiyor. Yani birakin bu edebiyatlari
Araba aliyorsun devlet ooo bu ozel tuketim diyorum OTV'yi ekliyor. Vergili fiyatin ustune bir de KDV ekliyor. 1000 dolarlik cihaz OTV, KDV, Gumruk vergisi derken oluyor 2000. Vergi aliniyor diye ulke kotulenmez haklisin, ama vergi diye vatandasin girtlagina cokenler konu yandaslara gelince bir kalemde vergi borclarini siliyorlar. Vergi aliniyor diye kotulenmez ama vatadansin sirtina vergiler ile binerken hizmet getirmez ama cebini doldurursun o zaman kotulenir.
İnanın beni de bayıyor klişe yorumlar.ben de bunu demeyi sevmem ama üye başka ülke Vatandaşlığına en kısa sürede geçmeyi uygulayacağını söylerse kal Mı diiyeyim ? Yaptığımız tek şey eleştirmek eleştirmek eleştirmek. Çözümümüz hep bu. Yapıcı olmuyor işte bu hocam keşke olsa. Neyse kafa yapılarımız ayrı. Aynı şeyi istiyoruz belki ama farklı yollardan