sfkbykl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1982 doğumluğum kardeşim

Bir şansım vardı ailemin Kadıköy Yazıcıoğlu işhanında yeri vardı 6-7 yasımda oraya gitmeye basladım 1988-1989 gibi.. O zaman yazıcıoğlu *********** torbacı kaynamazdı adam gibi iş yapanların mekanıydı... avukatlar, muhasbeciler, müteahhit firmaları vs vardı.. birde benim karmaşık işler yapan abilerim onlar bilgisayar işleri yapardı. dirençler mirençler... 8 yaşımda karar verdim tamirci olacaktım cumartesi ve yazları 4 nala giderdim... cuma karne cumartesi yazıcıoğluna ben
1994'de PC Gold'da çırak olarak başladım tamirciliğe 2012 yılına kadar da tek işim oldu. üniversite kazandım okulun bilgisayarlarına bile bakma şansım oldu
2012 de Wordpress ile tanıştım ve yorulmuştum tamirden... ufaktan yazılım eğitimleri, seo eğitimleri vs derken 2014'de WebSiteTR doğdu ... 2019 Kasım ayında tamir işlerini tamamen bırakıp, WebSiteTr kurumsallaşma aşamasını tamamlayıp, bugün mobil yazılımdan dijital pazarlamaya, SEOdan grafik tasarıma kadar Web Çözüm Hizmetlerinin her branşında iş yapan bir firmam var... ve hala bilgisayar tamir etmekten kendimi alamadığım çok zaman oluyor

Not: Geçenlerde banlı gözüküyordun.. banlanma sohbeti iyi arkadaşsın
Evet öyle oldu hocam belli şeyler gelip geçiyor o sizin sohbetiniz güzelliği hayata herşey gelip geçici