Siz inanmak istediğiniz şeyi bunların doğru olmadığını düşünüyorum diye özetlemişsiniz aslında ama yine de cevap vereyim.

Maskeler epttavm üzerindeki form ile dağıtılacak dendi sipariş oluşturdum kendim, kardeşim ve annem için hiçbir şekilde gelmedi.
Peşinden epttavm üzerinden vazgeçtik e-devlet üzerinden form oluşturulacak dendi yine ne bana ne kardeşimene de anneme gelmedi.
Peşinden telefonlara sms gelecek denildi yine evdeki 3 kişiye ne mesaj geldi ne başka bir şey.
Sonrasında sms gelmeyen kişiler eczaneye tc kimlik ile başvuru yaptığından alabilecek dendi. Tanıdık bir eczacı vasıtasıyla kontrol ettirdim. Kardeşim ve benim maske alım hakları sisteme düşmemiş.Bir tek anneme alabildik.
Peşinden hepsi patladı maskeleri işverenler dağıtacak dendi. İşverenler biz bulamıyoruz ki işçilere dağıtalım derken tartışma büyümeden karar da değişti.
Sonunda en baştan yapılması gereken maskelerin tavan fiyat ile satılmasının serbest bırakılmasının ardından şimdiki sıkıntı ise 1 liraya biz alamıyoruz nasıl o fiyata satacağız kısmı.

Özetle virüs neredeyse bitecek ülke olarak vatandaşına maske tedarik edilemedi onun yerine diğer ülkelere uçaklar dolusu maske vs göndermeyi tercih ettik.

NOT : Onlar insan değil mi onların canı yok mu diye duyar kasacak arkadaşlar lütfen mesajımı alıntılamayın.

İyi akşamlar