Pirgon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün aşırı komik ve bi o kadar sınır edici bir durumla karşı karşıya geldim.
Xiaomi redmi note 8 telefon alacaktım dün gece internetten baktım fiyatlarına 1900 tl bandındaydi telefon çarşıya indim telefonculari geziyorum 2000 tl fiyatı çıktı biraz daha araştırıyim dedim evkura gittim saga sola derken telefonun fiyatı her gittiğim yerde artmaya başladı. Ilk sordugum yere 2000 tl dediği fiyatı 1 saat sonra 2400 tl oldu dedi. Yahu abi 1 saat önce ki telefonu ver dedim aynı dediğin fiyata abi onu birisine verdim diyor stok yapmadık ki diyor. Yanı bana absürt gelen bu adamlar zaten 2000tl den satarken para kazanmıyor mu bu ac gözlülük niye yoksa yanlış mı düşünüyorum? Aramızda telefoncu arkadaşlar varsa bu ise bi yorum getirsin
Sizinle tıpatıp aynı durumda olan bir arkadaşım var hocam Aynı telefonu alacaktı hatta geçen aylarda 1500tl civarındaydı sanırım para bekliyordu 1800 oldu parayı denkledi 2000 oldu şimdi 2.400
İthalatçılardan alabilirsiniz güven problemi yaşamazsanız tek sıkıntı garantisi olmuyor garantili olan telefonlarda da garanti pek işe yaramıyor açıkcası