Direk olarak fremework kullanıyorum basit+orta projelerde codeigniter yüksek seviyeli projelerde laravel. Ama ben core yazmak istiyorum dersen pdo kullanmak güvenlik açısından daha iyi olacaktır oop kavramına uygun yazılırsa daha etkileyici sonuçlar alabilirsiniz.
Hocam php temelim var fakat bu ayın sonuna kadar yetişmesi gereken basit bir projem var, şimdi codeigniter denesem beceremem muhtemelen o yüzden core yazayım diyorum, oop beceremem spagetti olacak şimdilik, daha sonra, pdo da çok kaynak yok gibi hocam ya, neden daha güvenli sizce?
pdo güvenlik ve kolaylık açısından iyidir fakat onunda bir modülü var
basicdb adında bir sınıf, google'da aratırsan github sayfasını bulabilirsin. gerçekten işleri çok çok kolaylaştırıyor.
AllahAllah ben pdo'yu en kötüsü biliyordum tavsiyeler o yönde geliyor, teşekkür ederim hocam
@patrick2dev; hocam bu basicdb iyiymiş de bunu composer olmadan local projede kullanamıyor muyuz acaba? php'de o kadar iyi değilim kütüphane falan kullanmayı pek bilmiyorum, normal .php dosya açıp yazıyorum ben klasik bunu nasıl ekleyeceğim projeye?