Merhaba arkadaşlar,
2-3 yıldır Vanilya PHP yazıyordum. Artık bir framework kullanmanın zamanı geldiğini düşünerek artık Laravel ile projeler geliştirmeye başladım ve ilk projem hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Her bir yorumunuz benim için çok değerlidir. Olumlu olumsuz bütün yorumlarınızı bekliyorum..

Projenin Özellikleri

* Proje konu başlığında belirttiğim gibi Envanter Takip Sistemi. Peki bu projede neler var ?
* Kullanıcı, Cihaz, Lisans, Kartuş Modülleri yer almaktadır. Firmanızda kullanıcıların ait olduğu lisans ve cihazları takip etmenizi sağlar. Böylece hangi kullanıcınız da hangi cihazların olduğunu görebilirsiniz. Ben kartuş vb. aletlerinde takibini tutmak için o modülü ekledim.
* Kullanıcı Detay sayfasından kullanıcıya atanan cihaz ve lisansları görebilirsiniz.
* Lisanslar sayfasından firmanızda kullanılan lisansları takip edebilir ve hangi kullanıcıya atandığını görebilirsiniz.

Projede Geliştirilecek Yerler
- Kartuş sayfasında Giriş ve Çıkış işlemlerinin hangi departman ve hangi tarihte yapıldığını gösteren ayrıntılı detay sayfası
- Cihazlar sayfasında cihazlara ait garanti belgeleri, alış faturaları vb. türdeki belgeleri saklamak
- Cihazlar sayfasında açılan combobox'ların dinamik olarak ayar sayfasından Office Versiyonları, İşletim Sistemi vb. ayarları yapmak

Projeyi geliştirdikçe bu yazıyı güncelleyeceğim. Fikir vs. almak isteyen ayrıca DM'den yazabilir.

Anasayfa

Kartuşlar Sayfası

Kartuş Ekleme - Çıkarma Sayfası

Kullanıcılar Sayfası

Lisanslar Sayfası

Cihaz Bilgileri Sayfası

Projem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.