Merhabalar ben sitem için themeforestten tema alacaktım. Öğrenci olduğum için 29 dolar 200 lira gibi bir fiyata geliyordu. Forumda araştırıp bunu %50 indirimle satabilecek birini buldum. İletişime geçtim herhangi sorun olur mu vs diye sordum hayır olmaz dedi. Hesap benim olması lazım direk hesabı lisansla beraber devir alacağım üstüme geçireceğim dedim, hepsini onayladı. Hesapta peki bir sorun olur mu diye sorduğumda hayır tamamen orjinal hesap sorun olmaz dedi. Bu konuşmaların hepsinin kaydı duruyor. Skype'dan yapıldı bu konuşma. Temaayı aldım kurdum lisanslı vs sorun yok.
Themeforestten, 15 gün sonra mail geldi. Mailin içeriğinde hesabımın kilitlendiği yazıyordu. Nedeni için destekten ulaştım. Ters ibraz başvurusu yapıldığı ve bu yüzden hesabın kilitlendiği söylendi. Temayı ve lisansı hala kullanabiliyorum fakat hesap elimde değil. Satıcıya ulaştığımda bana ben size hesabın crackli olduğunu söylemiştim gibi bir açıklama yaptı ki böyle bir açıklama söz konusu bile değil. Zaten olsa başta ben almam. Sitem için çok uğraş veriyorum her şey orjinal olsun istiyorum. Böyle bir *********** yüzünden hevesim kırıldı. Devam edeceğim bu engel değil ama malum öğrenci olunca bu kaybettiğim miktar beni üzdü. Şimdi ne yapmam gerekir? Ben bu adamın peşini bırakmak istemiyorum. Ya bana bu temanın parasını gönderecek ya da şikayet edeceğim. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.