Adsense alternatifi adsterra hocam. En iyisi o ama Adsense gibi hiç biri olamaz tabi. Kötünün iyisi diyelim. İmzamdan üye olursanız referansım olursunuz. Pm atabilirsiniz merak ettiğiniz bir şey olursa.
Kazanç konusunda Adsense alternatifi adsterra deyil malesef . He gözünüzden çıkardığınız hit var hitim ordan oraya yönlensin ("virüs tarzı reklamlara gitsin") , zaten spam yapıyom gelen hitinde hiç bi önemi yok diyorsanız denenebilir .
Farkındayım Adsterra referans ile kazanç sağlamaya çalısıyorsunuz gayet normal bişey diyemem , herhangi bir polemik yaratma derdinde deyilim

Bilmeyen arkadaşlar bilgilensin diye söylüyorum, ama benimde gözlemim en iyi alternatif Adsterra deyil malesef . Temiz şekilde çalısıyorsanız ADX firmaları bazen Adsenseden dahada fazla kazandırabiliyor .
D.Not : Bende bu firmaya başka bi arkadaşın aracılığı ile kayıt oldum . Firma adını paylaşmamamı rica etmişti . Eski mesajlarıma bakarsanız kimin aracılığı ile kayıt olduğumu öğrenir ondan daha net bilgiler alabilirsiniz .
https://i.snipboard.io/kCgGtO.jpg