obscure adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yurtdışındaki bir müşterim western union ile para gönderecek ancak western union'da belli bir kota var ve 4-5 ödeme sonrası limit geliyor, bir süre yeni ödeme alınamıyor. şu an benim kotam dolu olduğu için bu ve eğer ki olursa sonraki gelecek birkaç ödeme için %6 komisyon ile, en az 30 itrader'ı olan bir arkadaşla çalışmak istiyorum. ödeme 150-200 euro aralığında olacak. eğer devamı gelirse diğer ödemeler de bu civarda olacak. yani sadece vereceğim bilgilerle ödemeyi alıp %6 komisyonu düşüp kalan kısmı havale geçeceksiniz.

bilmeyenler için; western union ödemesi alabilmek için bankaya gitmek gerekmiyor. akbank, garanti, yapı kredi, finansbank veya ziraat internet bankacılığınız varsa referans no, gönderici ülke, tutar gibi bilgileri girerek direkt internetten hesabınıza alabiliyorsunuz.

ilgilenen arkadaşların pm'lerini bekliyorum.
hocam başka bir uygulama önereyım size yurt fdısında yasadıgım ıcın cok sık kullanıyorum.bende daha once western kullanıyordum ama yuz euro bsı 6 euro masraf verince baska arayıslara girdim.suan kullandığım uygulama masraf almöıyor ve parayı dırek banka hesabına gonderıyor.transfer go yu deneyın hocam soprunsuzdur