Benim çok başıma geldi bu olay. Zaten arkadaşınsa işe alma sebebin kabiliyeti olmuyor ona yardımcı olmak adına işe alıyorsun ve 2 ay gibi bir sürede işten çıkarmak bence yanlış. Onun yerine eğitmen gerekiyor. Nasıl ne yapması gerektiği konuda bir eğitime yollamalısın ve yollarken de durumu izah etmelisin.
Ben direk karşıma alıp şöyle dedim: "Birbirimizi kandırmayalım buraya seni calışan olarak almamdaki sebep arkadaşım olman. Senin yerine bu işte profesyonel birisi ile calışabilirdim ama seni tercih ettim çünkü arkamı döndüğümde acaba ne oluyor demeye kalmadan güveneceğim bir kişisin. Bu yüzden bu işi öğrenmen lazım.O yüzden seni eğitime göndericem ve herşeyin üstesinden gelebileceğini görmek istiyorum. Eğer başaramazsan enazından dostum için elimden geleni yaptım ama o benim için özen gösteripte kankamın işine sahip çıkayım demedi yollarımız buraya kadarmış demek zorunda kalırım vebu beni üzer."
Eğitimden sonra ciddi anlamda da hiç bir problem yaşamadım hatta herkesden daha iyi calışıyorlar.