Merhaba andoid webview uygulama yaptırılacaktır lütfen yazımı tam okuyun geçen konu açtım bir kaç kişi yazdı anlaşamadık konuyu kapatmıştım öyle tekrar açmak zorunda kaldım
Vereceğim Ücret 50 TL dir daha fazla veremem bütçem budur uygun olanlar mesaj atsın
İstediğim uygulama şöyle olacak
uygulama
www.vidoix.com web sitesine direk bağlanacak alta üste sağda solda başka hiçbir menü olmayacak hatta loader ekranı dahi istemiyorum direk web sitesine bağlansın
daha sonra ben bu uygulamayı google play ekleyeceğim ekleme konusunda yardımcı olmanızıda isteyeceğim uygulama yaptırıldıktan sonra 25 dolar play market satın alacaz uygulama
markete eklenecek
uygulama indiren kullanıcılarıma bildirim gönderebilmek istiyorum bunun için ayarda yapmanızı isteyecem kısacası sizden direk verdiğim siteye bağlanan ve hiçbir menü olmayan uygulamayı indiren kullanıcılara manuel bildirim gönderebileceğim bir webview uygulama istiyorum
ilgili arkadaşlar kesinlike bir demo yapıp bana o şekilde mesaj atsınlar demo hazırlamadan pm atmayın konu ile ilgili whatsap üzerindende yazabilirsiniz whatsap verdiğim sitenin sağ alt kısmından ulaşabilirsiniz