minumumda 3500 4000 TL den başlamakta tabi i7 işlemcili min 2gb ekran kartı olanlar daha çok tutulur. fiyatıda ona göredir.
istediginiz gibi video grafik işlerini yaparsınız çok profesyonel cut lar yapmıyacaksanız extra programa ihtiyaç olmadan ücretsiz imovie işinizi çok fazlasıyla görür ve şu net premier veya x bir video cut programı windowsdan daha performanslı çalışır merak etmeyin cihaz sizi yormaz..
ve hatta komşunuz madem , cihazı test etmek için 1-2 gün isteyin alın eve kurun deneyin test edin öyle alın
özetle fiyat konusunda
buradan kontrol edebilirsiniz ortalamasını ( apple cihazları afyon dinarı gibidir ölüsü bile para eder..

)
not: bunları uzuuuuuun yıllardır imac, macpro ,macbookpro, imacpro kullanan biri yazdı..
Harika bir mesaj, süper bilgiler. Çok teşekkür ederim.
Dün forumdan pek dönüş olmayınca bende aynı şekilde açtım baktım sahibindene. En düşük olan 4 binden başlıyor, hemen sonra 4500-4600 var baktım, çizikleri ezikleri mevcut ve sonea 5-6ya doğru devam ediyor.
Şimdi aklımı kurcalıyor, 5000 civarına alacağım diyebiliriz kabataslak, inşallah render yaparken zorlanmam.
Bu fiyata sizce gaming güçlü bir monster, excalibur vb sıfır pc ler var bunlardan birini mi tercih etsem yoksa imac mi o arada kaldım.
https://www.istanbulbilisim.com/casp...iABEgKbMfD_BwE
Bu veya imaci tercih edeceğim.
Son kez sizleri de yormuş olmayayım. iMac bu fiyattan alsam bile render işimi görmediğinde sanıyorum ki fiyatında düşme olmadan elden çıkartabilirim bu avantajı cezbediyor.
Yoksa bu excalibur indirimde, direk bunu mu tercih etsem.
Korkum, imacin ekran kartı pek işlevli gözükmüyor ama apple ürünlerinin hepsi böyle, iphone da kamera mp en düşük seviyelerde ama bakıyorsun en iyi onlar çekiyor
iMac içinde böyle düşünmek istiyorum, yormaz beni gibi geliyor