Selamlar ;
YouTube ile ilgili çalışmalarımı mevcut laptopumdan yapmaktayım.
Fakat son zamanlarda sürekli evden çalışmanın getirdiği zorunluluktan dolayı, güzel bir çalışma köşesi ayarlıyorum kendime. Bu doğrultuda bir komşumuzun oğlu da sıkıldığı için kendisine gaming pc almış ve imac boşa düşmüş. Bende kendisinden imac alacağım.
Şimdi sorularım şunlar,
Bu imac 2015 Late modeli, 21.5"
8GB ram mevcut (ddr3)
İntel iris pro 6200 graphics mevcut
2.8ghz dört çekirdek intel i5 4mb L3 bellek
Tahmini eder fiyatı nedir ? Ne teklif etmeliyim ? Araştırma yaptığımda fiyat aralığı değişken olduğu için bir teklif veremedim.
Adobe Premiere ve Camtasia kullanıyorum, render alacağım genelde. Sizce bu imac bana render da sıkıntı çıkartır mı daha önce hiç imac deneyimim olmadı.
Ve sizce teklif vermem gereken rakam civarına bu imac mi tercih edilmeli yoksa bir pc toplamak daha mı mantıklı olur ?
Şimdiden yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim, R10+ vereceğim her yardıma
Cihaz temiz bu arada, kendim gittiğimde gördüğüm bir cihaz.
minumumda 3500 4000 TL den başlamakta tabi i7 işlemcili min 2gb ekran kartı olanlar daha çok tutulur. fiyatıda ona göredir.
istediginiz gibi video grafik işlerini yaparsınız çok profesyonel cut lar yapmıyacaksanız extra programa ihtiyaç olmadan ücretsiz imovie işinizi çok fazlasıyla görür ve şu net premier veya x bir video cut programı windowsdan daha performanslı çalışır merak etmeyin cihaz sizi yormaz..
ve hatta komşunuz madem , cihazı test etmek için 1-2 gün isteyin alın eve kurun deneyin test edin öyle alın
özetle fiyat konusunda
buradan kontrol edebilirsiniz ortalamasını ( apple cihazları afyon dinarı gibidir ölüsü bile para eder..

)
not: bunları uzuuuuuun yıllardır imac, macpro ,macbookpro, imacpro kullanan biri yazdı..