Bana kalırsa bu işi odanızda değil direkt sahada yapın. Yalnızken yanına gidin şirketin küçülmeye gittiğinden bahsedin ve ilk işten çıkarmanın kendisi olduğunu söyleyin. Üzgün olduğunuzu açıklayın ve ileride belki tekrar beraber çalışabiliriz her şey bitmiş değil piyasanın da hali ortada şeklinde telkin edin. Bu şekilde hem kırıp dökmüş olmazsınız hem de kötü bir tepki ile karşılaşmazsınız. Tavsiyem konuşmanızı olabildiğince kısa tutun. 10 dakikayı geçirmemeye çalışın. Çıkışı yapıldıktan sonra da yanınıza uğrasın çay çorba ısmarlayın ve yolları ayırın.

Babamın yakın arkadaşı bundan 5 sene kadar önce büyük bir lojistik firmasının aynı lokasyona yanyana kuracağı 3 yeni deposunun şantiye ihalesini almıştı. Ben de saha yönetimi için işe dahil olmuştum. Karakter olarak işçileri, ustaları, şoförleri zerre tanımayan ve piyasa için çok toy ve saf olan ben zaman içerisinde işin her türlü pisliğini idrak edip adeta fırlama olmuştum. İş akdinin sonlandırılması konusunda işveren bu tutumu sergiliyordu. İlk zamanlarda bana yanlış gelen bu idare şeklinin zaman içerisinde ne kadar doğru olduğunu idrak ettim.

Müsait oldukça bu konularda fikir alışverişi yapabiliriz istediğiniz istediğiniz zaman özelden ulaşabilirsiniz. Kolaylıklar...