Merhabalar %80-85 bitmiş bir dublex dairem var ve aile apartmanı evi bitirip kiraya vermek aylık 1-1,250 k arası gelir elde edebilirim ama ofis olarak kullanıp daha fazla kazanabilir miyim diye düşünüyorum kafamda n11 gittigidiyor gibi siteler kurmak var ama 15 k gibi hazır paketler var girmek istemiyorum hali hazırda işim var. Web siteleri üzerinde gelir elde etmek istiyorum mesela izmo gibi webtekno gibi siteler açarak mobil oyunlar yaparak youtube gibi ama buda bütçeye bakıyor yazılımcısı editörü derken aylık masraflı bir iş. zamanında yerel haber sitesi yönettim 3 yıl olmadı hiç geliri kapattım mobil uygulamaya yöneldim 2-3 bin tl uygulama harcadıysam 500 tl felanda ads reklam harcadım kurtarmadı hazır uygulamalardı 6-7 ay dayanmadı silindi uğraşmadım daha
şimdi kafamda web ajans işi var sadece bayilik alsam web sitesi satarak komisyonlu kazanç elde edebilir miyim onu düşünüyorum ilerde kendi yazılımcılarım ile birlikte satış yapabilir yanına ek olarak sosyal mdeya yönetimi, logo olabilir oda fazla olduğu için belki odaların birinde ufak atölye olabilir üretim odaklı bir şey olsa diye görüşleriniz çok önemli lütfen okursanız yardımcı olun fikir konusunda
kiraya verip para biriktirmek
hiç para biriktirmeden ne kadar gelirse o kadar eğlenceye harcamak
ofis olarak kullanıp bayilik açmak
vb.

elimde yatırımlık para yok inşaata harcadım hepsini onun için 2-3 k geçkin hiç bir şeye yatırım yapamam ofis olursa ofis masrafları yeter bu fiyatta