Arkadaslar herkeze merhabalar ülkemizin icerisinde bulundugu su zor gunlerde iş almakta zorlanır oldugumuz bu donemlerde bundan nerdeyse 3 4 sene oncesinde sosyal.medya isi ile ugrasmaya basladigim dönemlerde musterileriminde talepleri dogrultusunda instagram gibi populer bir sosyal mecranin hizmetlerini sunmaya baslamistim önceden al sat yapıyordum sonra kendi panelimi kurma karari aldigimda @fatii; kardesimle tanistim bana gerek panel ile alakali gerek r10 platformu ile alakali ve akliniza gelebilecek bir cok konuda destek sagladi yardimci oldu ve hala daha bikmasan usanmadan yardimci olmaya esnaf kafasi ile degilde dostane bir sekilde elinden geleni yapmaya devam.ediyor arkadaşima forum aracılığı ile teşekkürederim.

@fatii; kardesimin hizmetlerinde olsun yardimlarinda olsun bundan önceki 1 seneden bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bugünden sonra da yaşayacağımı düşünmüyorum. Suna eminim ki cizgisini durusunu asla bozmayacaktir .

Arkadaslar siz de benim yaptığım gibi memnun kaldığınız insanlar hakkında referans veren yazılar yazın ki diger forum kullanicilarida İşini düzgün yapan insanlara forumdan daha kolay ulaşabilsin.