skyfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş gereği kargolarla gönderim yapıyorum şu an tüm kargolar kilit durumda gerçekten şubeler ağzına kadar dolu, aktarma merkezleri de öyleymiş. Çoğu şube alımlarını kapatmış durumda. Bu dönemde biraz daha anlayış göstermek lazım gerçekten çok çalışıyorlar. Diğer yandan bugün sabah kargoya gittiğimde araçtan 6'lı Sırma maden suyu indirdiler şaka değil 1 adet 6'lı Sırma maden suyu adamlar maden suyunu bile internetten alıyor böyle böyle kilitlenmeler yaşanıyor.
Zhen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerde bilen yok derken ? Şubeye gittiniz mi kargom nerde diye yoksa sadece takip kodundan netten mi takip ettiniz? Bunu bende yaptım. Kargo hala varış şubesine gönderiliyor olarak gözüküyordu 1 hafta boyunca. Halbuki gelmişler ve evde yokmuşuz. 3 gün kargo şubede kaldıktan sonra iade olmuş. Kargo 3 gün kalıyormuş şubede. Belki sizde de öyle olmuştur.
Ben evdeyim. evde olmama durumu yok. evet nerde oldugunu bilen yok netten takip ettiğimde var
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor.
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor.

ayin 5i ve 6sında bu mesaj gelmiş.
Tamam yoğun olabilirler ama kargonun nerde oldugunu bilken yok. bana şubede diye mesaj verseler ben gidip alıcam zaten. yarın cuma hafta sonu girecek araya gelmezse tam 1 1.5 hafta olacak gelmeyeli ne anladım ben bu işten ? anlayış gösteririz elbet ama yalanla dolanla olmaz bu iş. diğer konumu inceyelebilirsin. evde yoktunuz diyip getirmiyorlar bile. engelliyorlar whatsaptran ordan burdan. parasıyla alıyoruz hayrına getirmiyorlar. genel hepsine değil lafım sadece şubede çalışanlara

yurtiçi verdik mesela 2 gün sonra geldi kapıya kadar bugün.