Hocam size bu konuda bilgi verdik. Yorumlar 2 aydır sorunlu yorum yapılsada kaldırılıyor.Bunu size de ilk haftasında bildirdik
İşin yarısını bile tamamlayamadı demişsiniz. Google dan yorumları tekrar açması için ricadamı bulunalım ?
Ortalama 1 ayda tamamlanacak denilen işin yarısı bile 1 ayda tamamlanamamış olması üzerine size yazdığım doğrudur.
2 aydır sorunlu olan yorum işine zaten 3.5 ay önce başlanıp sorun ortaya çıkmadan önce bitmesi gerekirdi. sizinle 100+100 olarak 200 yorum için anlaştık ve toplam gelen yorum 77 adet.
yapılacak olan iş ile ilgili bana 2 ayda tamamlanır diye bilgi verilmiş olsaydı ona göre bu süreleri göz önüne alırdık.
fakat sorun başlamadan önce bitmesi gereken iş hakkında sorunlar başladı tamamlayamıyoruz demeniz hiç sağlıklı bir kafa değil.
farkındaysanız konuyla ilgili bir daha dönüş de yapmadım. yapmama da gerek yok o iş patladı gitti tekrarı olacaksa da sizinle çalışma yapılmayacak.
sorunlu çalışmayı da buradan söylemek hakkımdır diye düşünüyorum. varsa başka açıklamak istediğiniz mesaj cevap verelim.