Onu da dillendirdik hocam. O yüzden verebildiğimizi vermeye çalışırız dedi. Pazartesi yine de görüşmeye gidip iptal ettireceğiz. İptal için cayma bedeli istiyorlar ki çok yüksek meblağ. O yüzden en kötü ilerleyen zaman için tüketici haklarında hakkımızı arayıp hep onları hem kendimizi uğraştıracağımızı da belirteceğim.
Hocam istenen cayma bedeli çok yüksek. Fakat bize verilmesi gereken hız verilmediği için de hakkımızı aramaya çalışacağız.
Hakkını ara hocam, İnşallah çözüme kavuşturursun, birde farklı sağlayıcılar ile bu cayma bedeli konusunu belirterek iletişim kurarsan yardımcı olabilirler, süperonline bu konuda yardımcı oluyor belli bi miktara kadar cayma bedelini üstleniyorlar belki diğer sağlayıcılarda yardımcı olabilirler. TürkNet veya Oris'i değerlendirebilirsin, Millenicom'a bulaşma derim kullanan varmı bilemem ama ben memnun olmadım TTNET'in yolunda gidiyor müşteri hizmetleri departmanı
şimdi olay şöyle , ethernet kablosunda anikoliramit adında bir ışık mevcut bu ışığın içerisinde de komitimalyiortik denilen bir soyut olay mevcut bunun la beraber çakışan kompilatiyonun sıkışmasından dolayı ortaya çıkan goldimonishes adındaki bir soyut daha mevcut ve bununla beraber olayın çözümü ortaya çıkıyor , sonuç olarak ethernet veya internetten hiç anlamıyorum kardeşim , konu hakkında yardımcı olamadığım için üzgünüm :d