Tamamen masum bir şekilde sağlığından endişe etmiştim. Eğer gerçekten iddialar doğruysa ve dolandırıcıysa buyrun hep beraber şikayetçi olalım, herkes hukuk önünde hakettiği cezayı alsın.
Bu tür dolandırma vakalarında elbirliği edilip, dava edilmedikçe forumda dolandırma vakaları artacaktır, artmaktadır, dolancırıcılar bu forumda gasp edilen her 50 liranın burnundan fitil fitil geleceğini bilirse bu forumu dolandırma maksatlı gezinmez olurlar.
ben 3 site verdim ve 360 tl ödeme yaptım
can güldür adına iban no: 240011100000000077091408
ödeme tarihi: 16.03.2020

Ankamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha once benim bir adet hesabımı onaylattı sorunsuz. iki adet icin anlastık birisi forumdan baska bir arkadasımın .personeli ulastı covid-19 teshisi konulmus.

kendisi devam ettiriceğini söyledi.
hocam siz nasıl iletişim kurdunuz, iletişim numarasını yazarmısınız konuya, biz de iletişim kuralım, dolandırılmışız anlaşılan.
iyi niyetimi muhafaza edip ödeme iadesi isteyeceğim, iade etmezse kendisi bilir.
Her kuşun etinin yenmiyeceğini öğrenmesi gerekir, vakit geçerse başına daha büyük işler alır, zamanlıca öğretelim.

https://www.r10.net/members/96956-nobranseo.html

Yukarıdaki arkadaşın sanırım foruma ilk davet ettiği kişi bu. Arkadaşında bilgisini istiyorum, Şahsı tanıyor mu?