Hocam 2 ay öncesinden salgın daha yeni yeni baş gosterirken Mart ortaları enpara döviz hesabımdan 1gr. 301 den tüm paramı altına çevirmiştim. Şuan o kurtarıyor beni. Kriz veya hesap dışı olusumlarda tarih boyunca hep öyle olmuştur. Önerim şuan almamanız hocam. Riskli hafta sonuda yaklaşıyor . Düşünürseniz hafta başlangıcı öneririm.
1 ay önce felan 2200 den Cumhuriyet altını satmıştım

şuan 2600 oldu
kaç yıldır ekonomi ile uğraşıyorum doların bu kadar artacağını emin ol ben bile şaşırıyorum normal şartlarda yıl sonu itibari ile 6,35 i geçmeyecekti. Global virüs dedik belki onun içindir ancak o da değil zira sadece dolara bağlı olarak paramız düşmüyor ki, tüm para birimlerine karşın düşüyor. O arap ülkeleri beğenmediğimiz ülkelerin nepal gibi kesimin bile parası daha kıymetli.
Şuanda en mantıklı yatırıma bakıyorum ucuz olan bir kaç hisse var ancak bizim borsada bu kurda bile baya şişirilmiş yani reel fiyatlar değil bunlar. Bana göre önceliğin evdeki mutfak ihtiyaçlarına odaklan özellikle gıda olanlara bak onları bir güzel al şimdiden zam furyası mayıs ortalarında sıçrar.
sanki daha artacak gibi hissettiriyor