Yine aklıma yatan ama proje olarak çok fikirlere açık bir domain aldım. Nasıl boşta kalmış onu da anlamadım. Nasip diyelim.
wmsepeti [.] com
Her şeyin sepeti malum ticaret için kullanılıyor. Bir ticaret fonksiyonu yüklüyor siteye doğrudan. ve güven tabi ki en önemlisi.
Bu amaçla webmaster sepeti sloglanıyla bu girişim yapılmaz mı? Ben pek kodlamadan, yazılımdan hatta tasarımdan vs anlamam bu nedenle sizin görüşlerinizi dinlemek isterim.
Benim Aklıma Gelenler:
1-Sadece hosting, domain, ssl, vb satışı yapılan bir hosting şirketi
2-hem bunlar hem de onun yanına başkalarının da ilan ekleyebileceği, kendi ürünlerini satabileceği bir eticaret sistemi. Doğrudan Envato gibi düşünün. Türkiye'nin envatosu yok bence henüz.
3-en kolayı webmaster forumu kurmak.
Değerli görüş ve önerlerinizi bekliyorum. Özellikle yazılımcı, arkadaşlardan nasıl bir konsept ortaya koyabiliriz özel yorumlarını bekliyorum. Biraz freelancer olacak ama webmaster ihtiyaçlarına çözüm üretecek.
Görüşleriniz için teşekkürler,
saygılar.