Merhaba,

n11'den elektronik bir parça sipariş etmiştim. Aynı gün "Kolay Gelsin" kargo firmasıyla kargolandı. Sipariş adımında Yurtiçi Kargo yazıyırdu. Şaşırdım ve beklemeye başladım.
Aradan 1-2 saat sonra kargoya verildi ve mail-sms yoluyla bilgilendirildim. Dağıtım günü ise adresime uğrama yapılmadan önce, adreste olup olmadığım hakkında bilgilendirme smsi ve maili aldım. Belirtilen adresteysem, linke tıklayıp onaylamam yetiyordu. Daha sonra 2 saat içinde adresime uğrama yapılacağı sms ve mail ile bilgilendirildi. Bu süreçte kargo aracınıda anlık olarak site üzerinden takip edebiliyordum.

Bu süreçten yaklaşık 1.5 saat sonra yetkili geldi. Gelen yetkili; maskeli, eldivenli ve düzgün bir kişiydi. Uzaktan imza vb. almadan, barkodu okutarak tarafıma teslim etti.

Açıkçası bu süreçten çok memnun kaldım. Umarım uzun soluklu bir girişim olur.

Ekleme: Linke tıkladık, adreste olduğumuzu belirttik ama adresimizde yokuz ve siz adrese geldiniz. Bu süreçten sonra nasıl işliyor işlemler dedim ve " Kapınızın önünde paketle selfie çekiyoruz. Sizi arıyoruz, komşunuza veya farklı bir adrese teslim edilmesini istiyor musunuz diye soruyoruz veya farklı bir dağıtım günü için randevulaşıyoruz. " dedi.