ben yaptım hocam

hocam boz yada bozma o cok önemli değpil cunku herkes kendıne yakısanı yapar lutfen yazdıklarınızı bır gozden gecirin ne demek istediğimi anlarsınız.SANSINI ZORLAMA DEMEK TEHDİTTİR.BİLGİNE!!!
Dostum ben kimseyi tehdit etmem. Ukala mukala diyorsun. Hayırdır sen kimsin? Şimdi ben de sana cevap veririm senin üslubunca ama bende o üslup sende durduğu gibi şık durmaz. Beyefendi adamım ben. Ama yine de zorlama o çizgiden çıkmayayım.
Bak sana normal bir insanın anlayacağı şekilde anlatıuyorum. Hala anlamıyorsan inan sorun var sende.
1) En az 2 ay öncesine kadar, bir siteye ait olmayan mail adresin olmadan foruma üye olunamıyordu. Zira 2 ay önce ben davetiye yolladım bir arkadaşıma ve kişisel adresi ile olamadı. Bu kural yeni değişmiş ve benim haberim yok. Emin ol forumun yarısından fazlası da bilmiyordur.
2) Kişisel mail adresi ile üye olmanın zorunlu HALA olduğunu zannettiğimden, "bir sitesi olup da kişisel maili olan adam nasıl hosting nedir bilmez?" diye sordum kendi kendime. Şüphe duydum.
3) Şüphe duymakta haklıyım çünkü forumda yenisin ve tanımıyorsun. Bu forumda her gün onlarca dol-and-ıcılık konusu açılıyor. Hele bir Seyyit Çağlı diye adam var, milletin üyeliklerini çalarak ya da o üyeymiş gibi davranarak neler yapıyor neler. Biraz okusan forumda adamın şikayet konularını aklın durur.
4) Forumda sadece benim aylık ticaret hacmim 10k Lira'nın üzerinde. Ki ben küçük bir esnafım. Aylık 20k, 30k, 50k işlem yapan adamlar var.
5) Şüphem doğrultusunda ama seni incitmeden sordum. "Dostum sitene ait mail adresinden üye oldun da hosting nedir nasıl bilmezsin?" diye
6) Sen kişisel mail dediğinde, ben de dedim ki "bu imkansız"
7) Sonra yukarıdaki arkadaşımız lisan-ı münasiple "o eskidendi artık oluyor" dedi.
8) Ben de "bilmiyordum öğrendim" dedim.
9) Ardından da tam sana "host sağlayayım ücretsiz olarak, siteni kurarım" yazacaktım ki "yok ukala mukala" edepsiz edepsiz laflar...
Neyse sonuç itibarı ile beni anladığını umuyorum. Sana kolay gelsin. Umarım ki forum sana bir şeyler katar. İyi çalışmalar.