DijitalMedya35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazımın başında bence diye eklemiştim, bu işin uzmanı değilim. Sizin gibi SEO danışmanlarından bilgi alabilirsek ne mutlu bizlere
Düşüncem şu yöndeydi; 500 kelimelik bir yazıda tüm anahtar kelimelerinizi veremezsiniz. Tek içerik tüm anahtar kelimelerinizi anlatmalı ki tek sayfanın bir anlamı olsun.
Ayrıca; Anahtar kelimeyi geçtim, 5.000 kelimede anlatılmak isteneni 500 kelimede anlatabilecek bir yazar var ise pm atarsa hemen çalışmak istiyorum.
Aslında problem tam burada başlıyor. Anahtar kelime dediğiniz şey, Google Botları sitemi ziyaret etsinden öteye gitmez.
Kullanıcı için içerik yazmak, bambaşka bir şey. Ücretli içerik yazıyor olsaydım, çalışmak isterdim sizinle ama vaktim olmuyor içerik üretmeye.

Position zerodaki site, bana ait şahsi sitem. Gördüğünüz içeriğin tamamı; https://www.batuhann.com/google-ads-nedir/ burada toplasanız 300 kelime.
Ama uzun süredir, sıfırıncı sırada. Bu kelimede ve birçok muadili başka kelimede. Aslında SEO tam olarak burada başlıyor. Odağı Google'dan, kullanıcıya çevirerek yani.