Merhaba ,
Php'yi yeni öğrendiğim zamanlar uzun uğraşlar sonucu yaptığım yönetim paneli scriptini satıyorum script en sağlıklı php 5.4 sürümde çalışmaktadır mysql fonksiyonları kullanılmıştır özel injection fonksiyonlarıyla koruma yaptım xss clean fonksiyonuda var ama penetrasyon testi yapmadım büyük ihtimalle açık yoktur çok uğraştığım için satmak istedim bu işe yeni başlayanlar ve yaptıkları sitelerde panel olarak kullanabilecekleri bir sistemdir.
Sistem özellikleri
Log kayıtları - Sistemde kullanıcı ne yaparsa yapsın tüm log kayıtları tutulmaktadır giriş çıkış kayıt ekle sil güncelle her kullanıcının kendi log kayıtları bulunmaktadır.
Sweet alert ile kullanıcı bilgilendirme
Özel mail sistemi gelen kutusu okunan okunmayanlar mail gönderme işlemi daha önce gönderilen mailler kayıt oluyor daha sonra tekrar mail ismi yazınca autocomplete ile otomatik mail tamamlanıyor
Sayfa ekleme
Duyuru Ekleme
Özel menü ve alt menü ekleme
Resim Galerisi Ekleme
Referans Ekleme
Kullanıcı ekleme ve kullanıcı yönetimi
Siteye girişi yasaklama ip ban
Gelişmiş ayarlar
6 farklı tema renk seçeneği
Gelişmiş input doğrulama gerekli alanlar doldurulmadıkça post butonu aktif olmuyor disable kalıyor post yapılamıyor
Yönetim Paneli Scripti Resimleri
Script demo :
http://kpssbilgileri.com/system
Kullanıcı adı : admin
Şifre : admin123
Veritabanı kullanıcı yetkilendirmelerinden silme ve güncelleme yetkisini aldım o yüzden silme ve güncelleme işlemleri yapmaya çalışmayın

Satış fiyatı 50 TL