angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
islam devleti kuramazlar lafınıza katılıyorum. yani ben de pek sanmıyorum kurabileceklerini, kursalar güzel olur aslında ama avrupa birligi şu noktada duruyorken zor. ha şu an aşırı sag yükselişte bu bir umut dogurabilir hani salak salak birbirleriyle kapışırlar birlik falan kalmaz hesabı ki kalmayacak ama onun dışında zor. bence de bizi elit dizisinde falan betimlenen tiplemeler bekliyor, ne bileyim eşcinsel oglununun yine bir eşcinselle evini paylaşmasına destek olan, hatta buna köstek olanı medeni olmamakla suçlayan. ensesti normalleştiren, sevgilisini bir başkasıyla rahatlıkla paylaşmayı yegleyen falan bunlar hep elit dizisiyle alttan alta yerleştirilmeye başlayan düşünceler haliyle netflix dedigimiz ticari amaçlardan çok " belli başlı bir hayat anlayışını " dayatmaya çalışan kurumlar bize empoze etmeye çalışıyor, bakın çok önemli bir dipnot belirtecegim bir dizi vardı yerli çakma netflixlerimizde yayınlanan bi tane starın başrol oldugu 10-12 bölümlük bir şey. ki bu star bagyan oyuncu yine bir şarkıcı starın sadece eşi olmak ve bir dizide uzaklara boş boş bakmak dışında herhangi bir meziyeti yoktu. yani durup dururken o bagyanın hangi akla hizmet dizisi gündeme getirildi ve dizide neden turizm bakanlıgının parlatmaya çalıştıgı bir antik yerleşim yerinin konusu edildi bunlar hep kafa karıştıran şeyler. ama sizin tespitinize üzülerek katılıyorum, ama bunun bir temenni oldugunu düşünüp keyifleniyorum.
Yazdıklarınız, profil fotoğrafınız, ve profil kapak fotoğrafınız. nasıl bir şeytan üçgeni kafam yandı )