dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam browser veya pinit yöntemiyle denediniz mi kaç pin atabiliyor en hızlı şekilde? dakikada bir pin atar mı? pinitle pinlemek amacıyla aynı anda proxy falan eklemeden 10 hesap eklesek ne olur acaba?

ek olarak tarayıcıyla pinlemek için programı o anda açtığımız chromeden girdiğimiz pinterest hesabıyla pinlemek istesek bu var mı? yani ben giriş yapacağım pinterest hesabına aynı anda program da girecek ve başlayacak pinlemeye peş peşe 10 20 50 100 ne kadar istersem ben. normalde benim hesabıma giriş yaparak yapacak olduğum manuel yapacağım pinlemeyi o yapmış olacak. bu özellik var mı yani?




aslında son videoda üçüncü pin atmayı deniyorken diyorsunuz ya artıya basıp başlık yazıyor açıklama yazıyor resmi getiriyor pini atıyor. o son aşamada pini atmasa ben altından zamanlasam kaydetsem. o şekilde yapabilir misiniz? başka hiçbir özelliğini istemiyorum
Testlerim bir yandan devam ediyor. Her ne kadar %100 doğru ve kanıtlanmış olarak olmasa da, genel fikrim şu yönde. Hızlı pinlediğim zaman (hangi yöntem ile yaparsam yapayım) shadow kaçınılmaz oluyor bir süre sonra.
Testlerim sonucunda Browser'ın şu an kesintisiz ve sıkıntısız bir şekilde çalıştığını gördüm bugün de. Tüm gün RDP açık iken ara ara izledim. Sorunsuz bir şekilde pinlerini atıyor. Süreyi eğer 5 dakikada bir dediğimde pin atmaya devam ediyor olsa da shadow kaçınılmaz oluyor. Mesela bugünki testlerimden birisinde kısa aralıklar ile (15 dakikada 1) attığımda, gördümkü gün sonunda shadow'a düştü.

Yani hizmetini sunmuş olduğum program malesef hızlı pin atmak isteyenler için uygun bir çözüm değil. Günlük Pinterest'in limitlerinin üzerine çıkmadan, sakin ve yavaş yavaş "bir insan gibi" atmak istenildiğinde başarılı sonuçlar veriyor. Ama gerek browser gerek php/session, belirli bir pin sayısında (1'er dakika, 5'er dakika test sonuçlarında) shadow'a düşüyor.

Şu an ayakta kalmayı başarabilen ve sorunsuz kullanan müşterilerim mevcut. Bir süre sonra onlar da konuya yorumlarını bırakacaktır, 1 ay geçmesini bekliyorlar daha çok. Çok abanmadan ve günde 10-20 arası pin atayım, taş atıp da kolum mu yoruluyor kendi kendine çalışsın diyenler için uygun bir program. Hızlı yol alanlar için uygun değil.

Yani soruna tam cevap mı bilmiyorum ama günde istediğin kadar pin attırabilirsin. Ama shadow yedikten sonra hızlı pin atmanın bir anlamı kalmıyor. Sizler de test etmek ve kendinize en uygun yöntemi denemek istiyorsanız, sipariş verebilirsiniz. Bazı müşterilerim php/session + proxy ile yoluna devam ediyor. Kimisi tokenler ile ilerliyor. (Ben de tokenciyim bu arada), kimisi de browser ile.

Zaten bu program illegal veya herhangi bir alicengiz oyunu yapmıyor. Yani pinterest'in limitlerini aşabilmek adına arka planda bir iş çevirmiyor. Manuel insan oğlunun uğraşacağı işleri otomasyona bağlıyor. Tek esprisi bu. Sınırsız domaine, en azından 5'er 10'ar hesap bağlayıp, ilgili domain'e ait 10 hesabın birden pin atması. Sitemize gelecek hit oranını çoğaltmak. Hangi hesaptan geldiğinin bir önemi yok. Hesaplar ayakta kalsın ve yavaş yavaş büyüsünler, benim için yeterli.