InternettinHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ara moda oldu hocam, bugüne yapılan iyi şeyleri görmeyip kendi adamlarının en ufak şeylerini göklere çıkarmaya bayılıyor insanımız bakış açısı böyle olunca da zammı mammı görmez ulaşıma zammı petrole, suya zammı barajlara, ekmeğe zammı susama bağlar, evde bakıma da paramız yok der olay tamam. Adamların alıcısı var ne yapsa yada yapmasa alıyorlar işte ne yaparsın
bu kafaya erişmek istiyorum google da nasıl aramam yapmam gerekiyor?

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz edepli konuşmasını öğrenin önce. Siyasetten bugüne kadar hiçbir beklentim olmadı maddi hiçbir kazancım olmadı. Şükürler olsun hep kendimize yettik. Siyasi almayacağım da neye alacağım bu işi. Adamın tek icraatı temel atmama töreni. Adam siyasi değil mi, belediye başkanı siyasi değil mi. Edeple tartışacaksanız benimle tartışın, beni tanımadan rüşvet alıyormuşum gibi hakaretlerinize verilecek çok cevabım var.

Seçimden önce zamlar geldiğinde erdoğan istifa çağrıları yapan bunlar gelir gelmez vatandaşı bi kucakladı kucaklarından indirmiyorlar. Bırakın hocam Allah aşkına. Chp ile nasıl alakası yok, bu adamı desteklemediler mi onların partisi değil mi, yönetemedikleri bir grup mu seçtiler oraya. Uygulamaya güvenir miyim sanıyorsunuz. Adamın yalan ağzında yuva yapmış AMA BAK SİZE BİRŞEY ANLATAYIM dediğinden başka birşey yok.
hakaret olarak algılaman senin sorunun. söyleyeceğin her şeye edebli bir şekilde cevap veririm. ben particilik yapmıyorum ama boş yaapıyorsun. forumdan yakın dostlarım vardır benim bilen tüm hammadde tedariğim dolar euro üzerine ve benim işim sanalda bir şeyler üretmek değil sadece. ben üretimin ar-ge yatırımına her şeye para harcayan ve senin hayal edemeyeceğin şeylerle ilgilenen biriyim ticaret konusunda da böyle. ben bugün dolar euro konusu açmıyorsam particilik yapmıyorsam bu attığın yorum da güldürür beni kardeş. kullanıcı adının sonundaki rakamlardan da belli zaten senle münakaşaya girilmez