Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl siz konuyu saptırmayın. İşinize geldiği gibi konuşup işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.
Adam daha demokratik sistem olsun anlamında diyor onu. Bu kadar güç bir kişide toplanmasın anlamında diyor onu.
Yoksa sadece başkanlık sisteminin değişmesiyle tabi ki olacak iş değil.
Sizin şu cahil gibi davranmalarınız yok mu bitiyorum.

Devlet laik olabilir. İslam devleti hayallerinden vazgeçin. Ya sizin gibi siyasal islam kafalı insanları alırsınız toplanırsınız bi yere orda devlet kurarsınız ya da bu düşünceden vazgeçersiniz. Zira sizin Kürdistan hayalleri olanlardan hiç bi farkınız yok. Çünkü bu ülkenin çoğu sizin o siyasal islamınızı istemiyor.
kürdistan adlı ütopik devleti kurmaya yeltenenler arasında pek muhafazakar olmaması ya da hiç olmaması aslında sizin cehaletinizi ne kadar gözler önüne seriyor olsada, sizin bunu bilmeyeceginizi açıkçası tahmin dahi etmiyorum. yani biz nasıl bir islamcıymışız mı ki savunucularının tamamı seküler kürt olanlarla aynı noktaya geliyoruz. tabi bunu bilmediginizi zannetmiyorum. zaten bizim olan ülkeden ne vakit başka bir yerlere ülke kurmaya göndermekten vazgeçeceksiniz anlamakta güçlük çekiyorum. re rö rö diyerek yaftaladıgınız gidin şurda devlet kurunuz dediklerinizle aynı noktaya geldiginizin farkında degil misiniz? aynı anda hem (sözde )şeriatçı hem de özde bölücülerle yan yana gelip ardından sizin gibi düşünen çok kalmadı isterseniz şurda ülke kurabilirsiniz inceligi neyin nesi. bak adamlar ülke sahibi ama sizin gibilere olgunluk yapıpta şurda ülke kurun demiyor. ki sizden çok olan bir avrupa birligi var misal. orası daha iyi aslında.