Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürdün'ün alım gücünün yerlerde olduğunu görürsünüz araştırırsanız. Algı yapmayın yeter artık yahu. Türkiye nin parası Ürdün'ünkinden değersiz diye ekonomisi de değersiz olmuyor.
Japonya ve Türkiye para birimlerini karşılaştırın bakayım.

Bıktık sizin bu algılarınızdan artık.

Yarın oraya desteklemediğiniz birisi gelince görürsünüz neden kötü başkanlık sistemi.
Kendinizi düşünmüyorsunuz bari çocuklarınızı düşünün.
sistemin kendisi destekledigim bir şey degil(başkanlık sistemini kast etmiyorum, iktidara kim gelirse gelsin seküler yasalaırn geçerli olması halinden bahsediyorum). fakat rejimle doların yükselişini düşüşünü kıyaslayan bir kişi vardı, ona karşı bu örnegi verdim. elmayla armutu birbirine karıştırmayın başkanlık sistemi iyidir veya kötüdür mü diyorum. adam çıkmış dolar yükseldi başkanlık sistemi kalkarsa düzelir diyor o halde direkt tek adamlık rejimiyle yönetilen ülkelerde niye dolar daha az degerli oluyor niye bizdekiler gibi anlık yükselişler olmuyor. konuyu saptırma. ayrıca o defteri de kapattılar diye biliyorum. artık kapılarına silah dayayıp meclise girmesin diye önlem alacagınız bir vekil türü yok, türü olsa evde kalacak kitle yok.