Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Türkiye'de sistem aktif değil şu an ama sayfayı yayın içi reklamlar için kaydederken yabancı bir ülke seçmeniz gerekiyor. Videonun izlendiği ülkelere göre kazanç değişiyor. Özgün içerik şu an için en büyük problem olarak karşımızda duruyor ve daha kötüsü hangi videonun özgün olmadığını Facebook size bildirmiyor. Sayfanızda 1000 video var diyelim ve bir gün içeriğin yeterince özgün olmaması sebebiyle sayfanızın para kazanma özelliği kısıtlandı. Hangi video için kısıtlama getirildiği bildirilmiyor. Bu durumda ya tüm videoları silip bir değerlendirme talep edeceksiniz ya da şüphelendiğiniz birkaç videoyu silip değerlendirme talep edeceksiniz. Eskiden haftada bir değerlendirme talep edebiliyorken bu süre şimdi 90 gün olmuş durumda. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, en fazla 4 ay kısıtlama olmadan kazandım. En son 12 gün önce yine özgün içerik sebebiyle kısıtlama geldi. Daha önce tüm videoları silip sistemi tekrar aktif yapabilmiştim. Bu defa birkaç videoyu silerek şansımı denemek istedim, şu an bekliyorum. Özetle; sistemde kalabilirseniz çok güzel para kazanırsınız..