Merhaba kafama takılan bir konu var konuda belirtmiş olduğunuz demo hesabı başka bir acik artırmaya verilmiş ve o demoyu alan kişi da bunu satışa sunup karışımıza satış konusuyla çıkacakmı 2 cisi bir yedeğini arkadaş başka domain de saklı olduğunu ve istediği zaman gelistirebilecegini söylüyor peki o yedekle tekrar başka bir konuyla satışla karsilasacakmiyiz satıcı arkadaştan bir açıklama bekliyorum tüm haklarıyla diyor fakat bu daha satilmadan demo site açık artırmaya verildi sonra bu kalan yedek ne olacak tüm hakkları olduğunu belirtmissiniz
Bu yazılım tüm hakkları ile belirtmissiniz cünķü 2 tane yedeğini ayrı ayrı satım ve alan kişilerde ayrı ayrı bir satışla karşılaşacaksak tüm hakların bir anlamı kalmıyor çünkü
trevoxempire.com + 1 site daha olduğu belirtildi ki size whatsapptan da yaklaşık 4 veya 5 kere durumu anlattım. bunlar domain lisanslı siteler.
sahipleri, alıcıları, hiçbir şekilde dağıtamaz bir şey yapamaz.
yani bu durum şöyle oluyor ben bu scripti domain lisanslı olarak 2 kişiye sattım şimdi de tüm satış haklarını satıyorum.
burada olağanüstü bir şey göremedim.
orada kalan yedek domaine lisanslı şekilde satılacak açık arttırma bitince. başka hiçbir yerde kullanılamaz.
Alıntı
bir yedeğini arkadaş başka domain de saklı olduğunu ve istediği zaman gelistirebilecegini söylüyor
bu domain lisanslı satılmış bir site ve alıcısı domainin paylaşılmasını istemiyor.
elbette kendisi istediği gibi geliştirebilir fakat
dağıtımını yapamaz (siteyi satabilir, scripti satamaz)
Alıntı
bu daha satilmadan demo site açık artırmaya verildi
bu daha satılırken zaten konuda demonun verilmeyeceği yazıyordu bunu okuyup teklif vermekle yükümlüsünüz, bunu da size whatsapptan defalarca söyledim.
bana, iki açık arttırmaya da teklif verdim ikisi de kalırsa birini almasam olur mu dediğinizde de olmaz dedim, ve yukarıda yazdıklarımı whatsappta ortalama olarak 4-5 kere tekrar tekrar anlattım size.
başka sorunuz varsa yine whatsapp veya pmden yardımcı olabilirim. iyi forumlar.
demo site verilmeyecektir, script ve satış hakları verilecektir. index demo için hazırlanmıştır.
bu scripti kullanmak için alınmış olan farklı bir domain daha vardır, onda da kullanılacaktır.
siz aldıktan önceki kullanımlar(demo +1) beni ilgilendirir
teklif verip almayan kişilere -trade kullanırım.
forum kurallarını hatırlatmak gerekirse: açık arttırması süren bir satışta teklifleri geri çekemezsiniz
scripte teklif verirken bunları kabul etmiş sayılırsınız.
@Halk;