ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ölüm yıl dönümünde tek anan ben olsam minnacık hak verirdim sana ama gel görki öyle değil, sen sevmiyor olabilirsin ama seven çok fazladır, sen herkesi anabilecek bir düşüncede yapıda birisi isen eğer, bu senin zekan ile ilgili olan bir problemdir, yanlış anlama beni hiç ilgilendirmez senin kimi Anacağın.. ister hitleri an ister stalini an anladın mı
Sevmek ve saygı duymak.. Herkesin görüşü fikri farklıdır. Herkesi anmak ile ilgili bir düşüncede yapıda birisi değilim sadece hayatını bile bilmediğiniz kişiyi savunmanızı dile getiriyorum. Siz deniz gezmiş'i anabilirsiniz ancak hayatını okumanızı öneriyorum. Forumda belki az vardır ama Cengiz Baktemur gibi vatan evlatlarını da anan kişiler mevcuttur

Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 wiki sayfası okuyan kendini donanımlı sanıyor oda yetmiyor karşısındaki insanın kim olduğunu bilmeden yok okumuyorsunuz etmiyorsunuz diyor. İşte asıl cahillik budur, cahil olduğunun farkında olmayan
Wiki değil yüzlerce sayfa döküman da koysam önüne aynı zihniyete devam edersin niye biliyor musun çünkü neye inanmak istersen ona inanırsın Kuran'ın emrettiği gibi OKU.