Site akıllı sanki FindElement ile sadece 2 defa kullandırıyor üçüncüsünde hep hata veriyor yerlerini değiştiriyorum ilk ikisini buluyor üçüncüsüne bulunamadı hatası veriyor.Aynı zamanda action koordinat tıklama işlemini de bir defa yaptırıyor ikincisinde hep hata veriyor.Mesela 2 satır kod yazıyorum hep ilk yazılanı yapıyor 2. yazılandan hata veriyor. . Son iki işlemi aşağıdaki kod ile halletim fakat bir yere daha tıklatmam lazım onuda yaparsam bitecek fakat kullanacak metot kalmadı heralde
action.MoveByOffset(416,196).Click().SendKeys("adres").SendKeys(Keys.Tab).SendKeys("123456789").SendKeys(Keys.Enter).Build().Perform();
bycyberchild adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@charset; event ile ilgili bir sorun yok ancak , eğer iframe içerisine girdiğine emin isen mavi ile işaretlerinin elementi bu yolla bulmayı deneyebilirsin ,

IWebElement elm = driver.FindElement(By.XPath("*//*[@name='email']")); eğer sorun hala devam ediyor olur ise yarın PC üzerinden test edip dönüş yapabilirim ben de iyi çalışmalar
baskiworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IWebElement element = driver.FindElement(By.XPath("q"));
element.SendKeys(Keys.Tab);
element.SendKeys(Keys.Enter)
Sendkeys.Sendwait("");

bu şekilde enter tab yaptırarak yazdırırsın yarın pc ye geçince daha detaylı anlatabilirim