Bak Güzel Kardeşim Hiç Bir Sorun Yok Diye Birşey Yok.
Kablon Kopmuştur. Binanın Yüzünde Yada Binanın Yakınında Direk Vardır Orada Ankastre Kutusu Vardır.
Ankastre Kutusundan bir Kablo Çıkar Ve Senin Evine Gelir Modeme Kadar (Prizden yada Direk)
Eğer Ankastre Kutusundan Evine Gelen Kablo Koptuysa Ekipler Onu Değiştirirler. Bina İçinde Yeri Zorsa Elektrikçiye Kablo Çektir Derler.
Ankastre Kutusuna Gelen Ana Kabloda Hasar Varsa ve Ekipler Devre Değişikliği Yaptıkları Halde İnterneti Ankastre Kutusuna Kadar Gelmiyorsa Ana Kablo Bir Yerde Kopmuş Demektir.
Ana Kablo Koptuysa da Telekomun Kablo Ekipleri Vardır Onlar Gelir Kopuğu Bulur Düzeltir.
Senin Durumun Özeti Bu Şekildedir
...
Hocam 1hafta once sorun olmayan sistem simdimi sorunlu oldu turktelekomu bana anlatmayın buyur yorumlari oku yada ac googleden sikayetlere bak bunu tekrar hatirlatiyorum 50 binden fazla gecis yapmak isteyen abonelerine neler cektirmisler bunu yapma potansiyeli olan bir firmadan bahsediyoruz bu kadarda savunmayin.
bagirarak ben nerden bilim, git üslerime sor, kafamı bozma talebini kapatırım hic baglamagız
Hocam Türk Telekomda bunu diyecek personel müdürün ya da bölge müdürünün yeğeni filandır herhalde. Direk il müdürüne çıkın bir personel hakkında şikayetim olcaktı deyip. Bu cümleleri duyup şikayet etmemeniz hata.
Cimere sikayet ettim yarin bölge mudurlugune gidecem elimden geleni yapacam umarim bir sonuc alirim.