"Ürünü bana gönderdikleri ambalajla aynı şekilde iade etmiştim. Ayrıca ellerinde hiç bir hasar tutanağı da yok. Bu konuda kanun gereği satıcının belirttiği kargo firmasıyla gönderilen ürünün de hasarı satıcıya aittir ayrıca."
Olmadık yerde denk geldiğim için sonraki mesajları okumadan, sürecin nereye gittiğini bilmeden, alıntıladığım kısım ile şunları ifade edeyim.
1. Sipariş verdin ürün geldi, ambalajını açtın, baktın işine yaramaz, mesajında da belirttiğin gibi ürünü aynı ambalaja koyup iade ettin.
2. İşgüzar mağaza ambalajın kötü ya da (daha iyi anlaşılsın diye yorum yapayım) taşıma esnasında, ürünün, kutusunun, ambalajının deforme olduğu, ürünün yeniden satılabilirliğini engellediği, ambalajdan doğrudan doğruya ya da dolaylı olarak ürünün zarar gördüğü gerekçesi ile reddetti.
Buraya hem fikir olduğumuzu, hem fikir olacağımız başka bir durumu da senin sözünle ifade edeyim.
"Bu konuda kanun gereği satıcının belirttiği kargo firmasıyla gönderilen ürünün de hasarı satıcıya aittir ayrıca. Ayrıca ellerinde hiç bir hasar tutanağı da yok." sıralama değişmiş olsa da birebir senin cümlelerin.
Şahsi görüşümü, belki de olacaklar ile belirteyim: Kanun gereği, kargonun akıbeti kargoyu göndereni ilgilendirir. İyi ambalajlanmışsa, ürün taşıma esnasında herhangi bir hasar görmüşse kanunlar doğrultusunda kargo firması yine yükümlülükler doğrultusunda oluşan zararı tazmin etmek zorundadır. Burada da hem fikir olamayacağız, çünki, kargo sadece satıcıyı ilgilendirmez, alıcıyı da ilgilendirir. İadeyi gönderdin, kurye kargoyu satıcı mağazaya götürdü, oradaki yetkili, bu ürün hasarlı bunu kabul edemem dediyse, o ürün yeniden sana geldi. Adamların üstelik de tutanağı yok. Bunun üzerine bir de üç kağıtçı, oldular ifadenle. Şimdi, ürünün sermayesi ve ettiği kar satıcıda, komisyonu n11 ' de, ürün yeniden sende ve senin de elinde, hasarlı, dandik mal ve bu malı kargodan alırken maalesef tutanağın da yok.
Hocam 2004 yılından bu yana e-ticaret yapıyorum. Son 4 yıldır sadece e-bay ve etsy de niteliği fizik ürün olmayan satış yapıyoruz ve 4 kalem de amazon Almanya deposuna fiziki ürün gönderiyoruz. Hem uluslararası hem de yurt içi tüketici ve ticaret mevzuatını çok iyi biliyorum. Buna karşın farklı bir amaçla açılmış konuda aynı zamanda satıcı arkadaşların hiç bir kanun maddesini delil bile gösteremeden olmasını istedikleri şeylerin temmenileriyle konuyu trollediler buna bozuldum.
Süreç tamamen illegal. İade reddine dayanak oluşturdukları bahanede ise: İade işlemlerinde eğer tüketici satıcının belirttiği kargo firmasını kullanıyorsa kargo bedeli de dahil olmak üzere hiç bir şeyden mesul değildir. Eğer üründe kargo kaynaklı bir hasar var ise ve satıcı bu hasarı tutanak ile kayıt altına almış ise bu onunla kendi kargo firmasında arasında bir meseledir. Kaldı ki bana gönderilen akünün orjinal bir amalajı bile yoktu. Adamlar tek kat kartonu kesmiş katlamış bantlamış bana yollamışlar. Bende onların kartonu ile aynı şekilde onlara yolladım. ASMOTOR mağazasına girin kötü ambalaj yaptıkları için olumsuz zaten müşterilerden yorumlar almışlar.
Burada tüketici mahkemesine benim değil mağazanın gitmesi geerkiyor. N11 kendi yazdığına uymasa da yasalar gereği, bu tip bahanelerle satıcıların, tüketicilerin cayma hakkını engeleyemeyeceğini açıkça yazmış üstelik:
Ürüne zarar verilmesi durumunda alıcı cayma hakkını kullanıp ürünü iade edebilir mi?
Mevzuat gereği, ürünün değerinin azalması veya iadeyi imkânsız kılan bir nedenin varlığı, cayma hakkının kullanılmasına engel olmaz. Ancak ürünün değerinin azalması veya iadeyi imkânsızlaşması alıcının kusurundan kaynaklanıyorsa, alıcının, ürünün değerini veya değerindeki azalmayı satıcıya tazmin etmesi gerekir. Bu durumda, satıcı zararınızı tazmin edebilmek için, ürün değerinin azalmasına ilişkin alıcı hakkında yasal yollara başvurabilir. Daha detaylı bilgi için bakınız;
Mesafeli Satış Sözleşmesi https://www.n11.com/genel/cayma-hakk...ilgileri-65205
Niyetim
N11.com'u itibarından etmek değil. Bunu isteseydim bunu webmaster forumda yapmazdım. Sonuçta toplamlamda yurt dışı ağırlıklı milyonlarca gösterim alan çok sayıda siteyi idare eden insanız. Gider malum son tüketicinin yoğun olduğu sözlük ve forumlarda konu açar. Video çeker anahtar kelimeleri döşer, eldeki farklı organik paravan bloglarla da buradaki konu linklerini destekler. 1-2 ay içinde arama sonuçlarında ve bu forumlarda konuyu, yüzbinlerce insanın gözüne sokardım. Akıllarını alırdım.
Konu açmamdaki amaç farklı hukuki bir süreç kanalı olup olmadığı ile ilgiliydi. Dediğim gibi artık konu silinebilir veya kitlenebilir.